Rabobank nieuwe hoofdpartner van de Westlandse Ondernemersprijs

Na een periode van 17 jaar verwelkomen we een nieuwe hoofdpartner voor de Westlandse Ondernemersprijs,” meldt voorzitter Shirley Schelkers van MKB Westland. “Rabobank is geen onbekende voor ons. Ze zijn al vele jaren actief betrokken bij de jury en hebben zich als loyale partner van MKB Westland bewezen. Bovendien delen ze onze maatschappelijke waarden naadloos. We zijn verheugd om hen te verwelkomen als de nieuwe naamgever van deze prestigieuze prijs.”

De uitreiking van de ondernemersprijs is al jaren een hoogtepunt in het jaar voor ondernemers en de leden van MKB Westland. Naast dat dit een zeer sfeervolle en mooi opgezette avond is, is dit ook dé avond om ondernemers in Westland de erkenning te geven die zij verdienen. En ook om de ondernemers met elkaar te verbinden. Ondernemen zit Westlanders in het bloed en het uitreiken van deze ondernemersprijs brengt dan ook altijd veel positieve publiciteit voor de genomineerden met zich mee.

Als diepgewortelde partner in het Westlandse bedrijfsleven was er voor directeur Maurice Dame van Rabobank dan ook geen twijfel toen bekend werd dat de vorige naamgever zou stoppen. “Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Om toekomst-bestendig te zijn en blijven is het van belang dat je investeert in duurzame groei. Een prijs als deze verbindt niet alleen ondernemers, maar inspireert hen onderling ook om te groeien. Zowel Brendan als ik hebben in de afgelopen jaren als jurylid deelnemende bedrijven bezocht. We waren onder de indruk van het ondernemerschap in de regio, maar ook wat de impact op de genomineerde ondernemers is. Door partner te zijn van deze prijs kunnen wij ondernemers verder helpen met kennis, netwerk en financiële oplossingen. Met daarbij oog voor de belangrijke maatschappelijke uitdagingen waar we allen voor staan. Vanuit onze missie ‘growing a better world together’ is het niet meer dan logisch dat we dit samen doen met gewaardeerde partners zoals MKB Westland. “

De ondernemersprijs zal ook komend jaar vertrouwd in de Oude Kerk in Naaldwijk uitgereikt worden. Op 28 november is ondernemend Westland weer van harte welkom bij deze feestelijke uitreiking.