Podcast afl. 2: Job van den Berg, Blue Field Agency & Never Too Much Data

In de tweede aflevering van ‘The Digital Garden’ is Job van den Berg van Blue Field Agency te gast. Job is de datakenner uit het netwerk van Patrick. Zelden heeft hij met mensen zulke leuke gesprekken over de inzet van data gehad als met Job.

Job studeerde sociologie en statistiek aan de Universiteit van Utrecht. Hij is jaren data analist en onderzoeker geweest, maar heeft vrij snel de focus gelegd op de spreekwoordelijke ‘voorkant’: hoe je data echt laat leven binnen organisaties; het ontwikkelen van commerciële data proposities, hoe je succesvol toepassingen opbouwt en hoe je teams die niet dagelijks met data bezig zijn enthousiast maakt over data en ook data gedreven laat werken.

Job is werkzaam bij Blue Field Agency als Chief Data & Insights Officer waar hij de data, insights en analytics afdelingen aanstuurt en medeverantwoordelijk is voor de (marketing)proposities van Blue Field Agency.

In deze aflevering spreekt Patrick met Job over datagedreven werken voor MKB-ondernemingen. Waardevolle lessen voor iedere ondernemer. Learn from the best!