Pijl Solutions

Pijl solutions helpt Westlandse bedrijven digitaliseren met King Business Software. Alles in één systeem, waardoor u efficiënter werkt en fouten voorkomt.

In dit digitale tijdperk verandert de inhoud van ons werk. We werken met steeds meer systemen om werkprocessen te controleren en te verbeteren. Hierdoor hebben veel Westlandse bedrijven een wirwar van systemen in gebruik, waarin nog veel handmatig wordt verwerkt. Met menselijke fouten en inefficiënt werk tot gevolg.

Het Westlandse ICT-bedrijf Pijl solutions biedt uitkomst, namelijk met King Business Software. Dit softwarepakket is een volledig ERP-systeem, waarmee binnen één systeem veel processen binnen uw bedrijf worden beheerst.

Hele bedrijf in één pakket

Orderverwerking, inkoop, product- en voorraadbeheer, debiteuren- en crediteurenbeheer, facturatie, magazijn-automatisering, webshops, CRM, je kunt het zo gek niet bedenken of King kan het aan. Alles in één systeem, alles met elkaar verbonden. Iets nodig dat King niet standaard levert? Dan zijn er talloze apps en koppelingen die naadloos aansluiten.

Westland dealer voor King

Pijl solutions is dealer van het Westland voor King, waardoor het bedrijf veel van uw werk kan digitaliseren. Daarnaast biedt het bedrijf allround ICT, waardoor u ook voor uw hardware bij Pijl solutions terecht kunt. Sterker nog … de software- en hardware-diensten versterken elkaar. Uw ICT wordt zo nog efficiënter;

“King biedt ons een goede ingang bij klanten. Met de ERP-oplossing krijgen we inzicht in het totaalplaatje van het bedrijf, omdat alle processen hiermee worden ingericht. We krijgen zo meer inzicht in de bedrijfsvoering, waardoor we de klant beter kunnen laten groeien door ICT. Het werk van de klant was nog nooit zo makkelijk.”, aldus Arno Duijvestijn, directeur van Pijl solutions.

Groei door efficiëntie

De automatiseringsprocessen die Pijl solutions realiseert zorgen voor efficiënter werk, minder handelingen en minder fouten. Doet u nog veel administratief werk met de hand of gebruikt u veel verschillende softwarepakketten? Dan is de kans groot dat uw bedrijf ook een inhaalslag kan maken met de slimme software van King.