Persbericht: Winkeliers, horeca en MKB Westland slaan handen ineen

Visiedocument Vitale kernen, inclusief recreatie en toerisme positief omarmd

Honselersdijk – Vandaag hebben Henk Salome (voorzitter MKB Westland) en Marjan Naaktgeboren (Centra Manager) het visiedocument ‘Vitale kernen, inclusief recreatie & toerisme’ aangeboden aan wethouder Karin Zwinkels-de Jong. Hierin zijn belangrijkste aandachtspunten verzameld vanuit de winkelcentra in Westland en vragen de winkeliers, horecaondernemers en MKB Westland gezamenlijk aan de wethouder om een nieuwe toekomstvisie voor de centra te ontwikkelen.

Twee belangrijke punten uit deze visie zijn: Het vergroenen van de centra en het terugdringen van de leegstand. Aanvullend op het overhandigen van het document organiseert MKB Westland op 24 mei 2018 dan ook een bijeenkomst voor de politiek in de Druiventuin in Monster, waarin twee externe sprekers: Menno Weverling (Werverling Groenproviders) en Edwin Markus (Leegstandsmakelaar) meer komen vertellen over mogelijkheden voor vergroening van de centra en het terugdringen van de leegstand.

MKB Westland kijkt uit naar een prettige samenwerking met de nieuwe wethouder en de gemeenteraad en gaat uit van een vruchtbare samenwerking om samen met de lokale winkeliers en de horecaondernemers de winkelcentra te versterken.

Het visiedocument is hier te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met centra manager Marjan Naaktgeboren 06-14310537.