Patijnenburg Catering: Ontbijt- en lunchservice … zonder beperkingen!’

Lekker lunchen met hart voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kan je vanaf nu terecht bij Patijnenburg Catering! De lekkerste lunches, broodjes, hapjes én drankjes, en (eventueel) ontbijtjes worden verzorgd door de medewerkers van Patijnenburg en tegen scherpe tarieven bij u op de zaak bezorgd. Het goede nieuws: als MKB’er kunt u nu ook terecht voor maatwerk, dus ook voor luxe broodjes en eigen eetwensen!

Cateringmanager Annie Harteveld is maar wat trots op haar uit vijf medewerkers bestaande cateringteam, dat elke morgen druk in de weer is om alle bestellingen van een groeiende groep bedrijven klaar te maken. ‘Het enthousiasme is geweldig en werkt aanstekelijk’, zegt Annie. ‘Sinds we het helemaal zelf zijn gaan doen (voorheen maakte Patijnenburg gebruik van een externe bedrijfscateraar), kunnen we veel meer onze eigen keuzes maken en dus ook meer variatie in het assortiment aanbieden. En daar zijn niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers heel blij mee, zo merken we.’

Uitdaging

Dat laatste beaamt onder anderen Wilfried, de man die al 42 jaar actief is in de keuken van Patijnenburg en namens het team zegt: ‘Wij vinden het juist een uitdaging dat we nu ook broodjes buiten het standaard assortiment mogen maken. Dat is heel leuk om te doen.
Nu hopen we dat het aantal bestellingen nog verder toe gaat nemen, zodat we elke dag werk hebben en misschien nog wel nieuwe collega’s erbij kunnen krijgen. Dat zou helemáál geweldig zijn!’

Kwaliteit

Goed om te weten is dat de bestellingen dagelijks vers worden klaargemaakt door een gedreven en enthousiast team, dat hierbij wordt geassisteerd door cateringmanager Annie. De kwaliteit is dus gewaarborgd. Patijnenburg maakt daarbij gebruik van lokale producten en werkt samen met échte foodspecialisten. Alle reden dus om een of meerdere keren de proef op de som te nemen en Wilfried en zijn collega’s daadwerkelijk aan het werk te zetten!