Ondernemers opgelet:  Investeer in je gezondheid, start met Personal Training

Twaalf jaar geleden startte Jeroen Pronk JPT Personal Training & Coaching aan de Smederijstraat in Naaldwijk. Na 2 jaar was het tijd om uit te breiden.
Er werden meer trainingsruimtes geopend en later werd ook de start met JPT Body & Mind gemaakt.

Hiermee biedt JPT een totaalconcept aan, waaronder: Personal/Bodytec Training, Lifestyle & Voedingsadvies, Vitaliteitcheck, Fysiotherapie, Fysio Bodytec, Cryotherapie, Coaching, Mindfulness en Massages. Kortom, diensten die elkaar aanvullen om het doel te bereiken.

Jeroen weet als geen ander hoe het drukke ondernemersleven in elkaar steekt en heeft zijn dienstverlening daar helemaal op aangepast. We zien dat dit aansluit bij de wens van andere ondernemers, managers, leidinggevende en mensen die willen investeren in hun gezondheid.

Alles gaat op afspraak en hiermee zijn we de stok achter de deur. We hebben geen vaste openings- en sluitingstijden. De klant bepaalt wat de beste tijd is om even een uurtje tussenuit te zijn om aan de algehele fitheid te werken. JPT heeft inmiddels alles in huis om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen naar een fitter en gezonder leven. Dit gaat natuurlijk niet alleen om sporten maar omvat de hele levensstijl. Daarom bestaat ons team uit 15 specialisten waaronder Personal Trainers, Lifestyle & Voedingscoach, Mental/Mindfulness Coach, Fysio-
therapeuten en Masseuses.

Wij brengen de klant in fases dáár waar hij of zij wil komen. Jeroen: ”Tijdens een intakegesprek bespreken we de doelstellingen. Na een uitgebreide vitaliteitcheck maken wij een persoonlijk trainingsprogramma en gaat de klant met zijn/haar Personal Trainer aan de slag.” Met één-op-één trainingen, gericht op persoonlijke aandacht, gaat de personal trainer in één van de zeven luxe studio’s met jou aan je fysieke en/of mentale doelen werken.

Sinds kort hebben wij een nieuwe dienst aan ons totaalpakket toegevoegd; Cryotherapie. Je staat 3 minuten in -110 tot -140 graden, wat vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Zo ervaar je onder andere een betere nachtrust, herstel je sneller na het sporten en heeft het een helende werking op huidproblemen.

Naast een gevarieerd trainingsprogramma zijn ook gezonde voeding en een goede levensstijl belangrijk. De Personal trainers begeleiden de klant naar het gewenste resultaat. Als je elke dag moet presteren op werk, moet je lichaam en geest in topconditie zijn en wij helpen daar graag bij!