NIEUWE LEDEN: Wahing Lee

‘Betrokkenheid, openheid en eerlijkheid in al ons werk’

 StudioBlauw biedt onder meer conceptontwikkeling, reclame, ontwerp, fotografie, marketing, huisstijl, communicatie, promotie en drukwerk voor bedrijven. 

Het Honselse bedrijf StudioBlauw zet haar creativiteit in om haar klanten te laten groeien. “Wij creëren naast eenheid en identiteit ook een passend karakter bij onze klanten,” vertelt eigenaar Wahing Lee. “Hierdoor komen bedrijven en merken sterker over en vallen ze meer op.”

Ondernemers willen ondernemen. Ze willen bezig zijn met hun kernactiviteiten en minder met marketing. Op dat gebied kan Wahing – samen met zijn team – de Westlandse MKB’ers volledig ontzorgen. “Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve concepten en middelen. Wij bieden een totaalaanbod waarin we klanten volledig kunnen ontzorgen. We bedenken een marketingactie, zorgen voor het ontwerp en voeren het desgewenst ook uit.”

Wat StudioBlauw anders maakt dan anderen is de meerwaarde die ze leveren door méér te bieden dan de klant verwacht. “Met onze ervaring van ruim 20 jaar, persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen stellen we gerichte, passende acties voor. Maar ook kleinere opdrachten, zoals het ontwerpen en drukken van een visitekaartje of flyer, voeren we graag uit. We werken voor grote en voor kleine bedrijven en al onze werkzaamheden worden gekenmerkt door betrokkenheid, openheid en eerlijkheid. Hierdoor ontstaat een wij-gevoel en een partnerschap wat voor ons onmisbaar is voor een succesvolle samenwerking. We helpen de MKB-leden graag om hun bedrijf of product onder de aandacht te brengen en nodigen iedereen uit contact op te nemen voor een vrijblijvend maar vooral inspirerend gesprek.”

studioblauw.nl