NIEUWE LEDEN: Toni Maljoku

‘TM Tools houdt je machinepark draaiend’

 TM-Tools B.V. is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie, en revisie van verspanende en niet-verspanende machines.

“Wij bieden in- en verkoop, verhuur, en lease van machines aan, evenals maatwerkoplossingen voor onderhoud en service”, vertelt Toni Maljoku. Hij is in- en verkoper én eigenaar van TM Tools. “Ons aanbod omvat cirkelzaagmachines, bandzaagmachines, hydraulische apparatuur en Aanslag-, Opduw- en Transportsystemen. Bovendien zijn wij officieel partner van Kaltenbach, Carif, en Hecht.”

Voor de leden van MKB Westland kan TM Tools helpen met het draaiend houden van uw machinepark. Toni: “Wij bieden hoogwaardige en betrouwbare onderhouds- en revisiediensten. Dit verhoogt de efficiëntie en levensduur van de apparatuur. Bovendien bieden wij flexibele verhuuropties aan om productiestilstand te minimaliseren.”

TM Tools streeft naar langdurige relaties en biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. “Door lid te zijn van MKB-Westland hopen we ons netwerk uit te breiden en bij te dragen aan een dynamische en groeiende ondernemersgemeenschap. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Ons bedrijfspand is volledig CO2-neutraal en door gebruikte Kaltenbach zaagmachines te reviseren, kunnen we een machine die al 30 jaar zijn werk heeft gedaan, nog eens 30 jaar laten meegaan.”

tm-tools.nl