NIEUWE LEDEN: Roel Batelaan van Baat Taal Laan

Baat Taal Laan is breed inzetbaar als communicatieadviseur en tekstschrijver.

Roel Batelaan is van alle markten thuis. “Met Baat Taal Laan kunnen we voorzien in vrijwel alle communicatiewensen”, vertelt Roel. “Ik schrijf webteksten, redigeer artikelen, voer redactie over magazines, stel speeches op, neem interviews af, geef advies over het inzetten van social media en verzorg het opstellen en versturen van persberichten.”

Communicatie is een vak apart, weer Roel. “Veel ondernemers blijven graag bij hun leest; zij zijn goed in hun eigen vakgebied, maar hebben minder affiniteit met het communiceren over wat zij precies doen. Dat is jammer, want goede teksten op een website of op social media zijn van groot belang. Ik kan daarbij helpen.”

Roel is twee jaar actief als ZZP’er, naast dat hij actief is als adviseur en beleidsmedewerker. “De meeste klanten maken echter gebruik van mijn schrijfsels. Ik houd van (de Nederlandse) taal en probeer kort en bondig te zijn. Als geboren en getogen Westlander ben ik direct en draai ik er niet omheen. Een afspraak is altijd op korte termijn mogelijk.”

www.baattaallaan.nl