NIEUWE LEDEN: Piet en Agata Looije

‘Het product zo snel en efficiënt mogelijk op bestemming krijgen’ 

De Looije Group biedt al meer dan 20 jaar op- en overslagoplossingen aan binnen de groente- en fruitsector. 

Piet Looije kwam als vijftienjarige jongen voor het eerst in aanraking met de wereld van groente en fruit en is er nooit meer uit weggeweest. Hij leerde er zelfs zijn vrouw Agata kennen. “Ik begon als productiemedewerker op de Westerlee en in 2001 ben ik het bedrijf Looije Uitzenden en Verpakken begonnen.
De focus bij dit bedrijf ligt op het leveren van uitzendkrachten binnen de groente- en fruitsector.” 

In 2017 zijn wij gestart met eigen om- en verpakstations. Hierdoor kunnen wij specifieke om- en verpakdiensten tegen een vast tarief aanbieden. Bij Looije draait het niet alleen om het leveren van onze diensten, maar ook om het ontzorgen van de klanten. “Samen met onze logistieke partners denken we na over het stroomlijnen van het logistiek proces. Op deze manier bereikt het product zo snel en efficiënt mogelijk zijn eindbestemming.”  

Innovatie, duurzaamheid en goed werkgeverschap zijn drie belangrijke pijlers voor Looije Group. “In een tijd waarin het werven van goed personeel een uitdaging is, moeten wij innoveren en onze eigen mensen zo lang mogelijk aan boord te houden. Daarnaast vragen klanten steeds vaker om duurzame oplossingen, zoals duurzaam labelen en verpakken.” 

Agata: “Met ruim 600 uitzendkrachten en 150 man vast personeel heeft iedereen een duidelijke rol. Momenteel vervul ik de rol als Office Manager. In deze rol probeer ik nog steeds een luisterend oor te bieden aan onze werknemers en vind ik het belangrijk om goed werkgeverschap op verschillende vlakken terug te laten komen. 

looijepacking.com