NIEUWE LEDEN: Patty van Eembergen

‘Samen werken aan de fitheid van uw medewerkers’

Van Eembergen Fysiotherapie helpt mensen gezond en fit te blijven. Ook medewerkers van bedrijven.

Van Eembergen biedt een zeer compleet pakket aan diensten aan. Eigenaresse Patty van Eembergen vertelt: “Wij bieden fysiotherapie aan voor iedereen met een fysieke klacht zoals nek-, rug-, schouderpijn, revalidatie na een operatie, een sportblessure of een chronische aandoening zoals reuma en artrose. Behandelingen kunnen bestaan uit informatie en adviezen, manuele technieken, dry needling, kinesiotaping of medische trainingen.”

“In onze praktijk wordt op een betrokken manier gewerkt aan herstel en het voorkomen van pijn en lichamelijke klachten”, gaat Van Eembergen verder. “Samen met de patiënt gaan wij op zoek naar de behandeling die het beste past bij de klacht en levensstijl. Tijdens de behandelingen staan persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal, met als doel tevredenheid.”

Voor leden van MKB Westland kan de kennis en kunde van Patty van Eembergen van grote waarde zijn. Niet alleen voor de eigen gezondheid, maar ook die van hun medewerkers. “Voor een bedrijf zijn medewerkers kostbaar en wanneer de medewerkers niet optimaal functioneren door fysieke klachten kan dat leiden tot ziekteverzuim of productieverlies. Wij werken graag met ondernemers samen om de medewerkers fysiek fit te houden.  

vaneembergenfysiotherapie.nl