NIEUWE LEDEN: Mireille van Marrewijk

Direct Makelaar is een compleet makelaarskantoor dat professionele en persoonlijke bemiddeling, taxaties, begeleiding en deskundig advies bij de aan-en verkoop van onroerend goed biedt.

Eigenaar Mireille van Marrewijk is circa 9 jaar geleden gestart met Direct Makelaar. “Dat was eigenlijk meteen in de moeilijkste periode”, vertelt ze. “Veel mensen kwamen in de problemen omdat zij hun woning niet verkocht kregen. Ik heb me destijds gespecialiseerd in verkooptechnieken zoals de presentatie van de woning om de markt goed te kunnen bereiken en de mensen hierin goed te kunnen begeleiden.”

Inmiddels is de woningmarkt natuurlijk compleet anders. Mireille: ”Dat is zeker waar, maar ik blijf alert op de presentatie, de juiste strategie en de transparantie richting mijn opdrachtgevers! Direct Makelaar handelt bij elke fase van de verkoop weloverwogen en in goed overleg. In elke fase van de verkoop ondersteunen, ontzorgen en adviseren wij. Te makkelijk denken is voor mij geen optie. Samen met mijn enthousiaste collega’s, ga ik voor het optimale resultaat!”

Mireille van Marrewijk is ervan overtuigd dat Westlandse ondernemers elkaar kunnen versterken in hun dienstverlening, ervaringen en frisse blik naar buiten. “. Door in gesprek te blijven met elkaar blijf je goed op de hoogte wat er speelt in de markt en in het ondernemen. Mijn visie is om altijd open te  staan voor verbeteringen, dat is de immers de weg naar perfectie.”

www.directmakelaar.nl