NIEUWE LEDEN: Lance Kooij en Brent Poleij

Brance Media is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in videoproductie en videomarketing voor de zakelijke markt. Sinds vier jaar zijn de Westlandse ondernemers gevestigd op ABC Westland in Poeldijk, en in de zomer wordt er verhuisd naar Delft. 

De videoproducties van Brance Media zijn inzetbaar in alle mogelijke branches. Voor Kooij en Poleij is het belangrijkst dat het doel van de productie helder is. “Wil je personeel werven? Wil je nieuwe klanten aantrekken? Wil je informeren? Of wil je de zichtbaarheid van je organisatie vergroten? Voor elke wens is een passende oplossing!” zegt Brent Poleij. 

Compagnon Kooij licht de unieke werkwijze toe: “Wij bieden het complete plaatje, dus we zijn niet  een bedrijf dat alleen een video maakt. We denken ook strategisch met de klant mee, zodat de video ook daadwerkelijk effect heeft en indruk maakt.”

De producties van Brance Media worden grotendeels online getoond en het duo heeft een vaste ploeg freelancers met wie wordt samengewerkt: “Onze combinatie van productie en marketing is een meerwaarde voor de klant. Je kunt wel de mooiste video van de wereld maken, maar als deze vervolgens door niemand wordt gezien, is het verspilde moeite. Wij garanderen dat we een topvideo maken én het bij de doelgroep zichtbaar maken. Als een bedrijf met ons wil samenwerken, kunnen we vrijblijvend een bakkie doen, plannen we volgende week de brainstormsessie, gaan wij aan de slag met de strategie, het script en de opnames en over zes weken kan de campagne beginnen!”

brancemedia.com