Nieuwe leden (Joris Schouten en Kees Vreugdenhil van The Power Community)

The Power Community biedt personal training, small group training en coaching.

Wat als je alles zou hebben in het leven? Een fit en sterk lichaam, rust in je hoofd, overzicht, een waardevolle relatie met je partner, gezin en vrienden én een toffe baan waar je alles uit haalt? “Dat begint allemaal bij je lichaam”, vertelt Joris Schouten. “Een krachtig lichaam voor een krachtig leven.”

“Iedereen weet wel wat je moet doen om af te vallen, fitter te worden of meer rust te krijgen,” gaat Kees Vreugdenhil verder. “Het probleem is dan ook niet een gebrek aan kennis of informatie. Het probleem is dat men geen actie verbindt aan die kennis en informatie; het echte uitvoeren. Waarom doen mensen niet wat ze zouden moeten doen om te krijgen wat ze willen? Dat is de vraag waar wij het antwoord op hebben.”

In de trajecten van The Power Company gaat men aan de slag met gedrag en gewoontes. “Wij werken aan het creëren van resultaat op een geheel andere wijze”, vertelt Joris. “Onze coaching programma’s zijn samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld en zijn persoonlijk op de situatie van de klant afgestemd. Wij werken vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden. Deze 4 elementen vormen de basis van je leven en jouw resultaat.”

Kees: “Wij zijn een uniek concept dat psychologie combineert met sport. No-nonsens. En daarom werkt het!”

www.thepowercommunity.eu