NIEUWE LEDEN: Jermain Ter Laak en Richard Bruinen

‘Metaal op maat, van ontwerp tot realisatie’

Telako Techniek is een constructiebedrijf dat metaalwerk maakt, levert, monteert en herstelt. Tevens verrichten zij werkzaamheden op locatie met VCA-gecertificeerd personeel.

Het Honselse bedrijf Telako Techniek is van vele markten thuis, zolang het maar om metaal gaat. “Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk metaalconstructies,” vertelt Richard Bruinen.

Dit kunnen we realiseren dankzij ons machinepark, partners en 3D engineers. Onze engineers maken een ontwerp in 3D, waarbij we de klantwensen vertalen naar een kwalitatieve en functionele oplossing. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door haar flexibiliteit: “overal is een mouw aan te passen en denken graag met u mee”. Lasersnijden, zetten / kanten, walsen & laswerk, coaten & verzinken, montage, alles is mogelijk. Ook voor seriewerk weet men ons steeds vaker te vinden. Zo maken we allerlei laser gesneden profielen voor de tuinbouw. Naast de tuinbouw levert Telako ook aan meer sectoren, zoals woning- en utiliteitsbouw, interieur- en standbouw, automotive en particulieren.

Een kleine greep uit de producten die onze werkplaats passeren: waterstortbakken, traanplaat bakken voor op aanhangwagens, oprijdplaten, over gewaswagens, geraamtes van stalen profielen, balkonhekken, bordessen, trappen en trapleuningen, aanrijdbeveiliging, afzuigkappen, en ‘gekke’ dingen als een grafsteen, modieuze barretjes of decoratiewanden.”

Wij nodigen onze mede MKB’ers graag uit voor een kennismaking en een rondje door de werkplaats.

telako.nl