NIEUWE LEDEN: Hilde Vink van Besparingsadvies-buro/VvE Collectieven

Besparingsadviesburo/VvE Collectieven adviseert MKB en grootzakelijke klanten op het gebied van energie en energiecontracten.

“Wij kunnen onze klanten daadwerkelijk helpen de winst te verhogen door een besparing te realiseren”, vertelt directeur/eigenaar Hilde Vink. “Wij adviseren al geruime tijd in energiegerelateerde zaken.”

Hilde spreekt uit ervaring: “In de vorige crisis zagen wij ons genoodzaakt met ons bedrijf  EBcom Vastgoed te stoppen.  Omdat wij zelf moesten gaan besparen en er geen bedrijven waren die dat aanboden, zijn wij zelf als creatieve ondernemer gestart met Besparingsadviesburo. Niet lang daarna  hebben wij ons  dochterbedrijf VvE Collectieven opgericht, omdat wij uit onze vastgoedrelaties veel aanvragen kregen en daardoor voor VvE’s zichtbaar wilden zijn.  Inmiddels zijn wij een van de grotere spelers op het gebied van VvE’s als het gaat om energiecontracten en ook daar hebben wij enorme besparingen weten te realiseren, soms wel tot 40.000 euro bij een driejarig contract.”

“Onze kosten? Geen, wij worden betaald vanuit de energieleveranciers en bij ons betaald u geen jaarlijkse of maandelijkse kosten extra”, gaat Hilde verder. “Ons bedrijf is gestart vanuit een positie waar veel bedrijven zich nu in bevinden in deze tijd en kunnen wij helpen, dan doen wij dat graag.”

www.besparingsadviesburo.nl

www.vvecollectieven.nl