NIEUWE LEDEN: Henri en Angelique de Groot

‘Hoogwaardige koffie en koffiemachines’

Miko Koffie West levert hoogwaardige koffie en koffiemachines aan horeca en bedrijven in de regio Westland en Haaglanden.

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent; koffie is van groot belang. Zonder ‘lekker bakkie’ zou menig bedrijf tot stilstand komen te staan. Maar de ene koffie is de andere niet. Dat weten Henri en Angelique de Groot van Miko Koffie West maar al te goed. Henri: “Onze focus ligt op kwaliteit, service en smaak vanuit machines die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Van volautomatische espressomachines tot filterapparatuur: wij bieden het allemaal.”

Zowel op het gebied van machines als koffie zelf valt er genoeg te kiezen bij Miko Koffie West. Angelique: “Van een capsule­machine bij de receptie, een automaat in de bedrijfskantine of een schitterende, traditionele espressomachine met losse molens in de showroom. Bij Miko Koffie West vindt u het allemaal!”
Qua soorten koffie is keuze uit concepten als Puro Fairtrade, Grand Milano Espresso, maar ook Caffè Bonomi uit Milaan.

Voor ondernemers is Miko Koffie West de partner die alles op het gebied van koffie kan leveren. “Aan één telefoonnummer heb je genoeg. Korte lijnen en snelle reactietijd. En, ook goed om te weten, de Miko groep is een duurzame organisatie. Zo is het dak van de branderij in Turnhout voorzien van zonnepanelen, wordt de warmte die vrijkomt bij het branden van de koffie gebruikt om de kantoren te verwarmen en hergebruiken lokale boeren de koffievliesjes als grondverbeteraar. Dat maakt een bakkie koffie nog net wat lekkerder.

mikokoffiewest.nl