NIEUWE LEDEN: Gert van Geest

Met Van Geest Support sta ik ondernemers en organisaties bij om meer uit hun bedrijf te halen.

Na ruim 36 jaren gewerkt te hebben in diverse commerciële functies bij bedrijven binnen de AGF-sector, heb ik in juli 2021 besloten mijn ervaring in te zetten voor mijn eigen bedrijf: Van Geest Support. Met Van Geest Support sta ik ondernemers en organisaties bij om meer uit hun bedrijf te halen.
Door dagelijkse operationele drukte vergeten we soms afstand te nemen om te kijken wat er beter kan en daardoor blijven kansen vaak onbenut; zonde!

Ik zet me graag in om vanuit een externe blik te kijken naar de bedrijfsvoering en te bezien waar de optimalisatiemogelijkheden zitten, zodat de doelen sneller bereikt worden. Zo kan ik je helpen om invulling te geven aan innovatieve ideeën en het uitvoeren van operationele plannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het moderniseren van processen of het digitaliseren van de administratie. Loop je zelf vast of blijft een idee onaangeraakt op de plank liggen? Dan denk ik graag met je mee om dit proces weer in beweging te krijgen.

Naast het geven van advies voor de interne bedrijfsvoering ben ik in te zetten om de externe relaties van jouw bedrijf te verbeteren. Zo heb ik veel ervaring met het opbouwen van nieuwe (internationale) klantrelaties en het realiseren van afzetmogelijkheden voor nieuwe productgroepen.
Ik help jou om je netwerk in kaart te brengen, kansen te onderzoeken en een concreet plan op te stellen.

Kortom; van Geest Support denkt met je mee om jouw bedrijf verder te brengen. Bel gerust voor een (vrijblijvende) afspraak. Onder het genot van een kop koffie bespreek ik graag met jou de mogelijkheden!