NIEUWE LEDEN: Geert Janssen

‘Wij zijn in onze benadering onderscheidend’

MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

“Wij zijn een gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed”, vertelt Geert Janssen, notaris en managing partner van MAES notarissen. “Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Onberispelijk, toegewijd en integer.”

De ene notaris is de andere niet. Wat maakt MAES notarissen uniek? Geert: “Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel, maar als resultaat. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf.”

MAES notarissen heeft een focus op een beperkt aantal sectoren. Dat is een kracht. “Omdat we het reilen en zeilen binnen die sectoren begrijpen en de spelers kennen, zijn wij beter in staat om aan de vraag en verwachtingen vanuit deze sectoren te kunnen voldoen”, aldus Geert. “De drie sectoren waar wij ons op richten zijn Bouw & Vastgoed, Financiële Dienstverlening en Glastuinbouw | Agri, Horti & Food. Westland is de meest toonaangevende glastuinbouwgemeente van Nederland. Glastuinbouw is de derde economische motor van ons land.
We moeten prioriteit geven aan het toekomstbestendig houden van deze Greenport. Wij helpen onze klanten daar graag mee.”

maesnotarissen.nl