NIEUWE LEDEN: Esther Witteman  van 100% Pensioen & Advies

100% Pensioen & Advies is een
pensioenadviesbureau voor werkgevers, ondernemers, DGA’s en werknemers.

Esther Witteman, pensioenspecialist en eigenaresse van 100% Pensioen &
Advies adviseert en begeleidt werkgevers naar een passende pensioenregeling voor hun werknemers. “Communicatie is daarin belangrijk”, vertelt Esther. “Pensioen wordt steeds meer de verantwoordelijkheid van werknemers. Daarom is het belangrijk dat zij inzicht hebben in hun pensioen. Ik geef op een eenvoudige en transparante manier deelnemers inzicht in de hoogte van hun pensioen.”

Dat is goed voor de werknemers, maar ook voor de werkgever. “Werkgevers
ondernemen veel in het kader van vitaliteit om verzuim, uitval of arbeidsongeschiktheid te voorkomen”, gaat Esther verder. “Inzicht in je pensioen geeft (financiële) rust. Zorg dat werknemers de juiste keuzes hierin kunnen maken. 

Volgens Esther is het inschakelen van een pensioenexpert een logische stap. “In feite nemen wij de pensioenafdeling over en regelen alle zaken omtrent het pensioen beter, sneller en goedkoper. Wij besparen onze klanten tijd en geld zodat zij zich weer kunnen richten op hun core business.”

Als gevolg van het pensioenakkoord gaat het pensioenstelstel er anders uitzien. Esther: “Ben je als werkgever benieuw wat de gevolgen voor jouw pensioenregeling zijn; ik breng ze graag voor je in kaart.”

www.100pensioen.nl