NIEUWE LEDEN: Bjørn Kettlitz

‘Persoonlijke aandacht voor een aanpak op maat’

B’Safe Security West is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle aspecten van beveiliging.

Algemeen directeur Bjørn Kettlitz vertelt: “Onze gediplomeerde en ervaren medewerkers nemen ondernemers al het werk uit handen nemen op het gebied van veiligheid zodat ondernemers zorgeloos hun bedrijf kunnen leiden. We bieden onder meer: objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, cameratoezicht, huismeesterschap, het opzetten van veiligheidsplannen en het opleiden van beveiligers.”

B’Safe Security gaat voor een persoonlijke aanpak. “Voordat wij tot een definitief plan komen vinden wij het belangrijk om de klant goed te leren kennen en andersom, zodat we gezamenlijk tot een voorstel op maat komen. Onze expertise leert dat dit tot een optimale, plezierige samenwerking leidt.” 

Bjørn verwacht veel kennis op te doen door lidmaatschap van MKB Westland. “Het is vanuit het ondernemersnetwerk belangrijk om inzage te krijgen in welke sectoren de leden zitten en een goed inzicht te krijgen waar ieders expertises liggen. Op deze manier vergroot je het netwerk, de mogelijkheden tot samenwerkingen en ook een grotere verbinding naar andere partijen.”

bsafe-security.nl