NIEUWE LEDEN: Ben van Iterson

‘Volledig ontzorgen: de zekerheid van Univé’

Univé is een verzekeringscoöperatie zonder winstoogmerk met als uitgangspunt samen risico’s voorkomen, gevolgen beperken en alleen verzekeren als het echt nodig is.

Ben van Iterson is Adviseur Zakelijke Dienstverlening Buitendienst bij Univé Het Groene Hart. In die hoedanigheid staat hij Westlanders bij met persoonlijk advies. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Univé terecht. “Onze kracht is dat wij dicht bij onze relaties staan”, vertelt Ben. “Als adviseur komen wij persoonlijk langs voor het geven van advies en het afhandelen van schades. Daarnaast functioneren wij als sparringpartners voor onze leden. Samen zoeken we de beste manier om schade zoveel mogelijk te voorkomen en beperken.”

De adviseurs van Univé inventariseren en analyseren de risico’s en bieden de verzekeringen aan die het best voldoen aan de behoeftes van onze leden. “Univé Het Groene Hart is een dienstverlener met eigen verzekeringsproducten, maar kan ook producten van andere verzekeraars aanbieden. Wanneer het product van Univé niet helemaal passend is voor een bepaalde situatie, brengen wij het financiële risico onder bij een andere verzekeraar. Als lid van Univé houd je één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk. Kortom, wij kunnen onze leden volledig ontzorgen en passende producten aanbieden. Daarom spreken we ook over de zekerheid van Univé.”

Bel 015-2742600 of mail naar hetgroenehart@unive.nl voor meer informatie over de zakelijke dienstverlening van Univé.

unive.nl