NIEUWE LEDEN: Angelique Bakker

‘Als je verandering wilt, moet je beginnen met een keuze’

Triple C Coaching & Training biedt coaching en training aan op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling en alles wat met ‘gedoe’ binnen een team te maken heeft.

De naam Triple C (Choices, Chances, Changes) komt uit een quote van Zig Ziglar: ‘You must make a CHOICE to take a CHANCE or your life will never CHANGE.’

Angelique Bakker: “Als je verandering wilt, begint dat met het maken van een keuze. Maar soms komen we zelf niet in actie. Je hebt dan soms iemand nodig die je de spiegel voorhoudt, vragen stelt of confronteert. Dat is wat ik bied.”

Hoe goed ken jij jezelf? Hoe leid jij jezelf in je leven, in je werk? Het zijn belangrijke vragen waar Angelique tijdens het coachingstraject bij stilstaat. “Met deze vragen kun je (onbewuste) patronen herkennen en antwoorden vinden die passen bij wie jij bent, bij wat je drijft en bij waar je voor staat als persoon en als leidinggevende.”

Voor ondernemers kan Angelique een sparringspartner zijn.” Ik kan (startende) ondernemers begeleiden en ondersteuning geven bij teamontwikkeling. Omgekeerd hoop ik binnen MKB Westland zelf ook sparringpartners te vinden en mijn netwerk uit te breiden en te versterken.”

triple-c-coachingtraining.nl