Monster: Uniek  Monster

Monster staat bekend als een boodschappendorp, met maar liefst 5 supermarkten in het Centrum! Wat niet bij iedereen bekend is, is dat je in Monster het boodschappen doen kunt combineren met sporten, fysiotherapie, kindercoaching en kinderconsultatie.

Naast dit alles biedt Monster nog meer; verschillende warme bakkers, banketbakkers, waaronder zelfs een bakkerij met veganistische producten. Er zijn bloemenwinkels, verschillende modewinkels met de mooiste merken van dit moment, kapsalons, een fietsenwinkel, schoonheidssalons, een apotheek, een goede dierenspeciaalzaak, een visspeciaalzaak, een tweedehandswinkel, een hakkenbar, een kledingreparateur, een drankenspeciaalzaak, een chocolaterie, een hengelsportspeciaalzaak, opticiens, showrooms voor zonweringen en huisinterieur, verschillende eetgelegenheden, een lunchroom, een café, een telefoonspeciaalzaak, een sigarenboer, Bruna, Hema, Kruidvat, een drogisterij, een elektronicawinkel die ook reparatie biedt, een hobbywinkel, een quiltwinkel, slagerijen en nog meer.

Onze laatste aanwinst is: Slagerij Barten’s. Keurslagerij Piet van den Berg is per 31 januari 2021 gestopt, maar gelukkig blijft de winkel open. Barten’s slagerij heeft de slagerij aan Molenstraat 20/22 overgenomen en zal het unieke concept, dat zij elders eveneens hanteren, hier ook toepassen. Het concept is gestoeld op ‘eerlijk vlees, direct van de boer naar het bord’. Het vlees in de slagerij komt van eigen dieren, die een gezond en mooi leven hebben gehad, met alle rust en tijd om te groeien en van het leven te genieten. Met eigen vee, een eigen slachterij in Meerkerk, 12 slagerijen, een eigen worstenmakerij en eigen chauffeurs houdt Barten’s de gehele vleesketen in eigen hand. Per 1 februari heeft Winkelcentrum Monster er met Slagerij Barten’s weer een mooie aanwinst bij.