Dag van de Ondernemer: Bestuur MKB Westland en college B&W op bezoek bij The City en Wubben.Chan

De derde vrijdag van november is door MKB-Nederland uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In het kader van deze dag hebben Gemeente Westland en MKB Westland een bezoek gebracht aan twee mooie Westlandse bedrijven. Allereerst werd met Burgemeester Arends en Wethouder Varekamp een bezoek gebracht aan The City, waarna Wethouder Varekamp met het bestuur van MKB Westland vertrok naar Wubben.Chan.

The City
Na een ontvangst met een heerlijke verse Italiaanse Pizza kreeg het bestuur en de gemeente een rondleiding. Iedereen was erg enthousiast over de opzet van The City. Voor elk wat wils. In de karaoke bus werd er zelfs door Wethouder Varekamp en bestuursleden een lied gezongen. Minstens zo roemwaardig is het feit dat deze ondernemer in coronatijd startte en niet bang was om te investeren om klaar te zijn voor de toekomst. The City wordt wekelijks druk bezocht.

Wubben.Chan
Wubben.Chan bestaat uit Wubben.Chan Architecten, Studio, Engineering, Pproject. Een innovatief architectenbureau met inmiddels vestigingen in Westland, Rotterdam en Arnhem. Baanbrekend in de toekomstige huizenmarkt hebben ze onlangs iBuild gelanceerd samen met partner William van Rijn. Cube House is speciaal ontwikkeld voor starters op de woningmarkt met als uitgangspunten dat de woning betaalbaar moet zijn voor een grote groep. Wethouder Varekamp gaat binnenkort graag met Wubben.Chan in gesprek.

“Twee mooie innovatieve Westlandse bedrijven. Elk op hun vakgebied onderscheidend. Mooi om een kijkje in de keuken te nemen. Ondernemers met ambitie en passie voor hun vak,” aldus voorzitter Shirley Schelkers.