MKB Westland bindt partners voor langere tijd

Tijdens een sfeervolle bijeenkomst in Unicum Elzenhagen heeft MKB Westland goed geïnvesteerd in de toekomst. De komende jaren wordt er wederom samengewerkt met een aantal vaste partners. Zo heeft Westport Notarissen zich weer geconformeerd aan de prestigieuze Ondernemersprijs die in november zal worden uitgereikt. Rabobank Westland zet sterk in op duurzaamheid en vond hierin een goede grond het partnercontract met MKB Westland te verlengen.

Ook mediasponsors Uitgeverij West Media en WOS Media hebben zich weer voor langere tijd verbonden aan de Westlandse belangenorganisatie. Samen met West Media wordt onder andere vier keer per jaar businessmagazine Streamer uitgegeven en vinden leden een platform via Het Hele Westland. Op WOS TV wordt verslag gedaan van alle grote evenementen die worden georganiseerd.

Gastheer Unicum Elzenhagen is in juni wederom de plaats waar Haringpraet plaatsvindt, traditioneel de locatie voor een gezellige haringparty met veiling van een haringvaatje voor het goede doel. Daarnaast is MKB Westland twee mooie, nieuwe samenwerkingen aangegaan; Westland Natuur & Techniek (WNT-web) en MKB Westland willen gezamenlijk zorgdragen dat de Westlandse jeugd kennis maakt met natuur en techniek. Zodoende kiezen de jongeren wellicht voor een baan in glastuinbouw of techniek. Ook Ondernemersklankbord Haaglanden is nieuw aan het firmament; deze organisatie biedt kosteloos advies aan ondernemers door voormalig ondernemers en managers.

Voorzitter Shirley Schelkers is zeer tevreden met de partnerschappen: “Als MKB Westland hebben wij de samenwerking nodig, we kunnen de expertise, kennis en krachtenbundeling van onze partners goed gebruiken. Tegelijk bieden wij de partnerorganisaties ook veel, denk aan verbinding en het uitbreiden van het netwerk. Dat we zo langdurig voor elkaar kiezen, zegt iets over de tevredenheid van beide kanten. Binnenkort hopen we nog een aantal partnerships bekend te maken. Zo staan we gesteld voor een duurzame toekomst voor onze leden.”