JPT Personal Training & Coaching

Leid je als ondernemer een onregelmatig leven met veel afspraken, eet je vaak buiten de deur en kom je maar mondjesmaat toe aan vrije tijd en beweging? Dan is de kans groot dat een gezonde levensstijl onder druk kan komen te staan.

Dat is volgens Jeroen Pronk van
JPT Personal Training & Coaching in Naaldwijk zonde, want het is belangrijk om ook het lichaam en de geest in topconditie te houden! Daardoor presteer je zowel zakelijk als privé immers op het topniveau dat je waarschijnlijk ambieert. “Onze relaties leggen de lat vaak hoog voor zichzelf”, zegt Jeroen. “Maar om continu te voldoen aan die hoge standaard, is het belangrijk dat er balans is. Dat betekent dat ontspanning, beweging, vrije tijd én zakelijk presteren goed op elkaar zijn afgestemd. Je kunt niet blijven gaan, zonder dat je aandacht besteedt aan je fysieke en mentale
welzijn. Ik zie het vaak om mij heen: mensen van rond de 40 à 50 jaar die hun gehele leven hard hebben
gewerkt, in materieel opzicht zeker succesvol zijn, maar uiteindelijk opgebrand raken. Dat is jammer, want dan geniet je nóg niet optimaal van je succes.”

Voor ondernemende types die inzien
dat die balans er moet zijn of komen, is JPT Personal Training & Coaching uitermate geschikt. Jeroen: “Wij begeleiden hen bij het zoeken en vinden van balans, zodat ze zich fitter en vitaler voelen, lekkerder in hun vel komen te zitten en dus ook beter presteren. Dat doen we via persoonlijke begeleiding van de beste gediplomeerde trainers en coaches bij trainings- en coachingtrajecten. We kijken naar het voedingspatroon, de fysieke conditie en de mentale conditie. Misschien is het wel noodzakelijk dat we eerst even pas op de plaats maken en adviseren om een ontstresstraject in te gaan (zie ook kader). Ook daarvoor zijn ondernemers bij ons op het juiste adres, evenals overigens voor periodieke medische keuringen van henzelf én het personeel.”

JPT Personal Training & Coaching

Smederijstraat 22-24, 2671 BV Naaldwijk

0174 – 760 800, info@jptraining.nl

www.jptraining.nl | www.jptbody-mind.nl