IT-Councelor en MKB Westland slaan handen ineen voor een innovatief partnerschap in IT-advies

MKB Westland is verheugd aan te kondigen dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met IT-Councelor, een toonaangevende specialist in het realiseren van maximaal rendement op IT. Dit partnerschap, dat over een periode van drie jaar zal lopen, heeft tot doel waarde toe te voegen aan het IT-landschap van de regio Westland en de leden van MKB Westland te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Iets waar MKB Westland al actief op inzet met de Denktank Digitalisering.

IT-Councelor onderscheidt zich door een fundamenteel andere aanpak te hanteren voor het behalen van rendement op IT-investeringen. De focus ligt op het menselijke aspect van IT, waarbij ervaren managers worden ingezet om concrete resultaten te behalen in het inrichten, optimaliseren en innoveren van IT-omgevingen. Deze aanpak heeft zich bewezen in diverse organisaties, waar IT-Councelor heeft bijgedragen aan succesvolle digitaliseringstrajecten.

“Als vertegenwoordiger van  IT-Councelor ben ik enthousiast over de samenwerking met MKB Westland. Onze ervaren managers staan klaar om de leden van MKB Westland te ondersteunen bij het realiseren van hun IT-doelstellingen en het maximaliseren van de waarde van hun IT-investeringen,” aldus Natasja Schonewille, mede-eigenaar van IT-Councelor.

Voorzitter Shirley Schelkers van MKB Westland ziet grote potentie in het partnerschap met IT-Councelor: “Dit partnerschap biedt onze leden toegang tot hoogwaardige IT-diensten en expertise die hen zal helpen bij hun digitale transformatie. We kijken uit naar de samenwerking met IT-Councelor en zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap onze leden zal helpen om hun concurrentiepositie te versterken en te groeien in een steeds digitalere wereld.”

Dit partnerschap tussen IT-Councelor en MKB Westland belooft een vruchtbare samenwerking waarbij kennis, groei en innovatie centraal staan, wat zal resulteren in een bloeiend IT-landschap binnen het Westlandse bedrijfsleven.

it-councelor.nl