Groeien bij Alfa: Jezelf ontwikkelen als mens en professional

Bij Westlanders zitten de kassen in hun DNA. Dat kan ook niet anders, iedereen die in het Westland woont of werkt, heeft wel een tuinder in de familie. Sterker nog, de meeste Westlanders hebben ‘gewoon’ hun vakantiewerk gedaan tussen de planten en bloemen in de glazen stad. Iedereen kent het proces van de groei van jonge planten en bloemen van haver tot gort. Wij van Alfa Naaldwijk staan als accountants en adviseurs dicht bij onze klanten én medewerkers. Ook in onze wereld speelt groei een belangrijke rol.
Als bedrijf, als collega, als mens…

Wie bij Alfa Naaldwijk als stagiair(e) binnenstapt, moet er serieus rekening mee houden dat het niet bij een maandje snuffelen zal blijven. Veel van onze medewerkers werken al vele jaren voor Alfa. Sommigen zijn als beginnend assistent accountant doorgegroeid tot ervaren adviseurs, lid van het managementteam of zelfs directeur. Aan alle medewerkers die bij Alfa starten, wordt het intern Professioneel Ontwikkeltraject aangeboden, bestaande uit een drietal fasen, namelijk de propedeusefase, de reflectieperiode en de masterfase. Groei staat hier niet voor niets centraal. Wij groeien naar onze klanten toe, we helpen hen met het laten groeien en bloeien van hun bedrijf en we begeleiden de groei van onze eigen medewerkers. 

De één heeft meer zonlicht nodig, de ander juist minder water en meer voeding. Ieder plantje groeit anders. Bij mensen is dat niet anders. Alfa weet dat. Daarom geven wij de ruimte om  te ontwikkelen. Iedereen op de manier die bij hem of haar past. Via op maat uitgestippelde loopbaanpaden krijg je de regie en verantwoordelijkheid over het invullen van je eigen loopbaan. 

alfa.nl/naaldwijk