Genomineerden MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs bekend

Na een uitvoerig beraad heeft de jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs een keuze gemaakt uit ruim 50 voorgedragen bedrijven. Deze lijst was mede samengesteld door publieksinzendingen. De jury staat onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen. Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk dé winnaar van de ondernemersprijs in Westland worden gekozen.

De genomineerden zijn:

Big Green Egg Europa 

Niet meer weg te denken bij restaurants en in menig tuin; de Big Green Egg. Alle Big Green Eggs in Europa worden verkocht vanuit Westland; in De Lier om precies te zijn. Een sterk merk, met een Westlands randje.

Buitelaar Metaal

Voor dit metaalbedrijf is geen uitdaging te gek. Met grote klanten als Ben & Jerry’s, Jumbo en Red Bull is dit bedrijf een waar visitekaartje voor Westland. Gevestigd in De Lier en nog steeds geworteld in de Westlandse samenleving.

Haar- en huidinstituut Westland

Een volwaardige beautysalon recht tegenover de Bartholomeuskerk in Poeldijk; toch is het geen standaard salon. Het bedrijf is gespecialiseerd in protheses en oplossingen op het gebied van uiterlijk, waarbij menigmaal een medische oorzaak bestaat.

In oktober gaat de jury bij de bedrijven op bezoek en wordt net als ieder jaar een meewerkstage gelopen. Op 19 november wordt de winnaar bekendgemaakt. Door de coronamaatregelen wordt de prijsuitreiking anders gevierd dan voorgaande jaren. In de Oude Kerk in Naaldwijk komt het maximaal aantal toegestane personen bijeen. Thuis vanaf de bank of met elkaar op kantoor kan iedereen de prijsuitreiking meemaken, door een live uitzending bij de WOS.