Genomineerden MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 bekend  

Ook dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen binnengekomen bij MKB Westland voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. De jury, onder leiding van voorzitter Lars Boellaard (notaris en managing partner bij Westport Notarissen), heeft na zorgvuldig overleg een selectie gemaakt uit deze aanmeldingen en is erin geslaagd om drie onderscheidende bedrijven te nomineren. Uit deze genomineerden wordt één winnaar gekozen die de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst zal nemen. De genomineerden voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 zijn: Eetcafé de Witte, Wubben.Chan en BICT Groep.

Eetcafé De Witte 

De Witte is sinds 2000 een begrip in Westland, met ondertussen twee vestigingen van Eetcafé de Witte, Il Bianco en Bar De Promenade. De recente overname van De Buren Eten en Drinken laat zien dat ze niet bang zijn om risico’s te nemen en te investeren in de toekomst. Tijdens corona durfde ze te investeren met een complete verbouwing van De Witte in ‘s-Gravenzande. Een investering die niet alleen ging om het moderniseren van het interieur maar zeker ook het verduurzamen van het pand. In een tijd waar ondernemers kampen met personeelsproblemen zal je ze bij De Witte niet horen klagen, zij weten hun personeel aan zich te binden. Daarnaast zetten ze zich actief in voor de belangen van het centrum.

Wubben.Chan

Wubben.Chan is niet zomaar een Westlands architectenbureau; het omvat Wubben.Chan Architecten, Wubben.Chan Engineering, Wubben.Chan Studio en Wubben.Chan Project (CUBE Tower, iBuild). Het architectenbureau heeft een solide reputatie opgebouwd in Westland en ver daarbuiten met toonaangevende projecten waarbij creativiteit, techniek, duurzaamheid en innovatie samensmelt. Hun inzet voor duurzaamheid komt niet alleen tot uiting in gedurfde circulaire houtbouwprojecten maar ook in hun aandacht voor levendige gemeenschappen. Daarnaast is hun BIM-expertise indrukwekkend. Het BIM-model wordt ingezet om alle technische, fysieke en functionele informatie te integreren en het bouwproces optimaal te laten verlopen. Kortom: architectuur met liefde voor historie, ambacht en lokale cultuur.

BICT Groep

De naam BICT Groep zal bij veel Westlanders een belletje doen rinkelen vanwege hun aanzienlijke lokale betrokkenheid. De BICT Groep is een voorbeeld van hoe het MKB het verenigingsleven in Westland en daarbuiten ondersteund. Daarnaast heeft de BICT Groep de afgelopen jaren slimme ICT-oplossingen ontwikkeld en zich geprofileerd als een all-service MKB-onderneming die haar klanten beveiligde en toekomstbestendige vaste Cloud- internet oplossingen biedt. Het feit dat klanten de BICT Groep dit jaar massaal hebben aangemeld, getuigt van de hoge waardering die de BICT Groep geniet.

Uitreiking

De jury zal in oktober de genomineerde bedrijven bezoeken en zoals elk jaar een meewerkstage volgen. De winnaar van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 wordt op 23 november bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Tijdens de uitreiking zal er feestelijk afscheid worden genomen van Westport Notarissen. Na een succesvolle samenwerking van zestien jaar, zal de prijs vanaf volgend jaar een nieuwe naam dragen. ‘Wie de nieuwe naamgever van de prijs wordt? Dat houden we nog even geheim tot na de uitreiking!’ aldus Shirley Schelkers (voorzitter MKB Westland).