Fysiotherapie Westland 40 jaar

Het is alweer 40 jaar geleden dat Fysiotherapie Westland in Naaldwijk het levenslicht zag. Om er zeker van te zijn dat over tien jaar ook het 50-jarig jubileum in stijl gevierd kan worden, benaderde Elibert Hoogkamer in 2018 de al vele jaren bij Fysiotherapie Westland actieve therapeuten Corine van der Knaap en Floor van der Valk met de vraag of zij zijn statutaire partners wilden worden.

Gelukkig voor Elibert én de cliënten zeiden Corine en Floor volmondig ja. Daarmee zijn sinds 1 januari 2020 de continuïteit van zowel de praktijk als de Westlandse identiteit van Fysiotherapie Westland gewaarborgd. “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap in onze carrières”, aldus Corine (36) en Floor (30). Eensgezind zijn zij enthousiast over de stap om toe te treden tot het maatschap en tegelijkertijd samen met Elibert het gezicht van Fysiotherapie Westland te worden. “Elibert was altijd Fysiotherapie Westland. Logisch, hij is al bijna 40 jaar verbonden aan Fysiotherapie Westland. Mensen zullen vaker onze gezichten in de communicatie-uitingen van Fysiotherapie Westland zien. Het is goed dat iedereen nu weet van deze nieuwe ontwikkeling. Dat zijn we aan onze cliënten en aan onszelf verplicht.”

Sterke groei

Ook voor Elibert is de toetreding van Corine en Floor tot het maatschap een belangrijke en ook geruststellende ontwikkeling. De 61-jarige Westlander zag op tijd in dat hij naar zijn eigen toekomst én die van zijn praktijk moest gaan kijken. “Door de positieve en sterke groei van de praktijken in Honselersdijk en Naaldwijk, hebben we meer personeel, maar ook meer administratieve- en managementtaken. Het is dan ook fijn om ook die taken te verdelen en een nieuw elan aan te brengen. We hebben al jaren een sterk team met diverse specialisaties. Professionaliteit in onze behandelingen en de zaken daaromheen zijn belangrijke pijlers.”

Maar het zijn niet alleen praktische zaken die Elibert deze stappen deed nemen. Er kleefde ook een emotionele component aan. “Ik wilde graag dat over een paar jaar, als ik met pensioen ga, de praktijk in bekende en vertrouwde handen bleef, zodat onze bedrijfscultuur en patiëntenzorg bewaakt blijven. Dat kunnen Floor en Corine als geen ander.”

Cultuur

Corine en Floor over die cultuur: “Persoonlijke zorg, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de ervaring van onze therapeuten op een warme en aandachtsvolle manier aanbieden: daar staan we voor en dat is nu gegarandeerd. Onze cliënten merken niets van de uitbreiding van de directie. We blijven voor hen klaar staan op de manier die ze van ons gewend zijn.”

Fysiotherapie Westland

Verdilaan 1c                     

2671 VW Naaldwijk        

Endeldijk 35

2675 CN Honselersdijk

T 0174 620 164

www.fysiotherapiewestland.nl