Fietsbank Westland een groot succes 

Begin juni vroeg Gemeente Westland aan de inwoners van Westland hun oude fiets in te leveren, om deze fiets een tweede leven te geven. Dit was direct een groot succes! Er zijn meer dan 150 fietsen ingeleverd. Lokale fietsmakers hebben een groot deel van deze fietsen opgeknapt. De opgeknapte fietsen zijn gedoneerd aan inwoners die het nodig hebben.

Om ook de rest van de fietsen op te kunnen knappen roepen zij Westlandse bedrijven op om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan Fietsbank Westland.

 Gun je ook alle inwoners van Westland een fiets?
Dan kunt u een minimale bijdrage van €500 schenken. Hiermee kunnen wij (ten minste) twee fietsen laten opknappen door lokale fietsenmakers. De fietsen geven zij weg aan inwoners die zelf geen fiets kunnen kopen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen die het nodig heeft een fiets krijgt en de voordelen hiervan ervaart.  Zo helpen zij via Patijnenburg ook inwoners aan een fiets om naar het werk te kunnen fietsen.

ANBI-status

Het is voor je organisatie goed om te weten dat Overheidsinstanties een ANBI-status hebben. Dit betekent dat de giften aan Gemeente Westland aftrekbaar zijn voor de winst van je organisatie.

Doe je ook mee?
Stuur dan een bericht naar Business@gemeentewestland.nl en zij helpen u verder!