Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: thuiswerken en corona

januari 28 @ 16:00 - 17:00

Omschrijving

 

 

 

Ook in het nieuwe jaar organiseren MKB Westland, MVO Westland en VNO-NCW Westland Delfland webinars die gericht zijn op ondernemers. Nu de wereld helaas nog enige tijd op slot zit, zijn deze online bijeenkomsten een ideale manier om geïnspireerd te raken en de kennis te verbreden.

Op donderdag 28 januari om 16:00 uur zal Janneke van den Bos-van Koppen (Van Koppen Arbeidsrecht) een digitale presentatie geven over de thema’s ‘Arbeidsrechtelijke actualiteiten tijdens corona’. In een sessie van circa drie kwartier zullen relevante onderwerpen de revue passeren en zullen vragen worden beantwoord die deelnemers hebben. De mogelijkheid bestaat om vooraf vragen in te dienen over het onderwerp.

Wat zijn de rechten en plichten van werkgevers en werknemers als het gaat om thuiswerken? Hoe ver gaat de verantwoordelijkheid van de werkgever voor een geschikte thuiswerkplek? Zal het thuiswerken ooit nog verdwijnen? Welke regels gelden voor branches die helemaal gesloten zijn? Mogen werknemers elders worden gedetacheerd en mag een werknemer dit weigeren? Hoe ver gaat de zorgplicht van een werkgever om (productie)werk thuis te organiseren als iemand tot de risicogroep behoort en daarom niet op locatie mag werken? Hoe gaan bedrijven om met vakantiedagen die door werkgevers worden opgebouwd en massaal worden opgenomen als ‘de wereld weer opengaat’? Mag je personeel verplichten om nu vakantiedagen op te nemen?

Je ziet; het onderwerp ‘Arbeidsrechtelijke actualiteiten tijdens corona’ roept een veelheid aan vragen op. Als je zelf nog vragen hebt die je graag beantwoord ziet worden, stuur deze naar info@mkbwestland.nl

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link: https://www.mkbwestland.nl/event/webinar-thuiswerken-en-corona/

Over de spreker

Janneke van den Bos-van Koppen uit Naaldwijk werkte aan het begin van haar carrière bij verschillende Westlandse bedrijven. Na enkele jaren als jurist arbeidsrecht te hebben gewerkt bij een accountantskantoor, besloot ze in 2018 voor zichzelf te beginnen. Janneke heeft een heldere en doelgerichte werkwijze. Behalve het opstellen van overeenkomsten, het begeleiden van reorganisaties, het adviseren bij ziekteverzuimtrajecten en arbeidsconflicten, is ook het geven van presentaties en trainingen een onderdeel van haar vak.

www.vankoppenarbeidsrecht.nl

 

Informatie

Datum:
januari 28
Time:
16:00 - 17:00

Aanmelden

Loading gif

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.