Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
apr 29, 2021

Webinar digitalisering en innovatie i.s.m. Rabobank

29 april 2021
12:00 - 13:30
Online
Contact us
Description

Rabobank en MKB Westland organiseren al jarenlang gezamenlijk evenementen. Nu dat even niet in het echt kan, zijn online bijeenkomsten een goed alternatief. Kennisoverdracht is voor onze beide organisaties een speerpunt, wij zijn daarom bijzonder blij een inhoudelijk en smakelijk webinar te organiseren. Het thema (digitalisering & innovatie in het midden- en kleinbedrijf) komt voort uit vragen van diverse leden. Wij nodigen je daarom graag uit voor deze online lunchbijeenkomst.

Webinar
Op donderdag 29 april om 12:00 uur zullen Rabobank specialisten Niels Snoep (Themamanager Innovatie) en Mark van Kampen (Sectorspecialist ICT) een interactief webinar presenteren over digitalisering & innovatie in het midden- en kleinbedrijf. 

Uit onderzoek blijkt dat innovatie en/of digitalisering op de lange termijn effectief zijn en bijdraagt aan productiviteitsgroei en een positieve invloed heeft op de continuïteit van bedrijven. Met digitalisering en bijvoorbeeld het (gedeeltelijk) robotiseren of automatiseren van processen van het bedrijf blijf je de concurrent voor, reduceer je kosten en maak je het bedrijf wendbaarder om sneller in te spelen op gewijzigde klantbehoeften, veranderende markten en regelgeving. Maar hoe doe je dit en welke stappen kun je zetten? Kijk je primair naar de technologie of juist specifiek naar de adoptie van technologie binnen mijn bedrijf? Dit webinar is gericht op ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, de noodzaak van verandering zien, zich afvragen welke trends en kansen er zijn en inspiratie willen ophalen bij andere ondernemers die misschien al verder zijn op dit gebied.

Na een introductie zullen de sprekers in gesprek gaan met de deelnemers. Hierin staan de volgende vragen centraal: Wat betekent digitalisering voor jou en jouw bedrijf? Hoe pak je veranderingen aan? Wat vind je moeilijk? Wat heb jij al gerealiseerd of aan welke veranderingen denk jij om door te voeren binnen het bedrijf? Leren van elkaar, inspiratie opdoen en het delen van ervaringen staan in deze sessie centraal.

Programma
12:00 uur Opening door Shirley Schelkers, Voorzitter MKB Westland
12:05 uur Inleiding door Anthony de Jong, Accountmanager MKB, Rabobank
12:10 uur Webinar Mark van Kampen en Niels Snoep
13:30 uur Einde webinar

Lunch
Om met een goed gevulde maag het webinar te kunnen volgen, verzorgt Rabobank de lunch voor leden van MKB Westland die zich aanmelden voor het webinar. De lunch zal in de ochtend van 29 april worden bezorgd. Vanwege de organisatie is het gebruik maken van de lunch alleen mogelijk in Westland, Maassluis, Maasland, Hoek van Holland en Wateringse Veld. Per bedrijf is in principe slechts één aanmelding mogelijk. Mochten er zich meer mensen per bedrijf aanmelden, worden deze op de reservelijst geplaatst. Eventuele dieetwensen dienen separaat gemaild te worden
naar info@mkbwestland.nl .

Details

Date:
29 april 2021
Time:
12:00/13:30
Online

Registraties zijn gesloten voor dit evenement