Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding De Naald

maart 28 @ 10:00 - 11:30

De Naald Stokdijkkade 3
Naaldwijk, Zuid Holland Nederland
Description

Ontmoetingsplek
WestlandTheater De Naald is niet meer weg te denken uit Gemeente Westland. In meer dan 35 jaar groeide het theater uit tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films. De Naald biedt een podium voor culturele gezelschappen uit het Westland, artiesten met landelijke bekendheid en jonge talenten. Bijna tienduizend basisschoolleerlingen komen hier jaarlijks in aanraking met kunst en cultuur. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs lopen stage in De Naald, doen er ervaring op en voeren er hun musicals op.

Leukste kleinkunsttheater
In de waan van de dag staat de tevreden gast centraal. Mensen komen speciaal naar dit theater voor de warme, persoonlijke sfeer. Ons team doet er alles aan hen een onvergetelijke beleving te bezorgen. Intern worden we gedreven door onze ambitie om het leukste kleinkunsttheater van Nederland te zijn. Vanuit een vraaggestuurde filosofie stellen we daar onze programmering op af – en dat stralen we uit met onze dienstverlening. De druk op de organisatie is groot en er wordt hard, maar met zeer veel plezier, betrokkenheid en liefde voor het mooie vak, gewerkt.

In 2016, 2017 én 2019 is De Naald door de VVTP verkozen tot Beste Kleine Theater!

Ook benieuwd hoe theater maken werkt en wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt? Kom dan naar de rondleiding! Deze is voorafgaand aan Lachen & Lunchen maar kan ook los bezocht worden. Let op dat je je voor beide evenementen los dient aan te melden.

10.00 – 10.45 rondleiding door Jeroen

Details

Date:
maart 28
Time:
10:00 - 11:30
De Naald Stokdijkkade 3
Naaldwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement