Laden Evenementen

« All Evenementen

Op bezoek in de Kas

februari 21 @ 13:30 - 15:00

Kwekerij Middelburg Oranjepolderweg 24
Maasdijk, 2676 CL
Description

21 Februari 2023

13.30 uur – 15.00 uur

Kwekerij LMC

Oranjepolderweg 24

2676 CL Maasdijk

 

Westland Horti Tours organiseert professionele, zakelijke rondleidingen in de Nederlandse glastuinbouw . Ze werken met ervaren, deskundige en enthousiaste gidsen. Zij kennen de tuinbouwbedrijven goed en vertellen u alles over de recente innovaties en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de glastuinbouw. Westland Horti Tours biedt u een uniek en indrukwekkend kijkje achter en onder de schermen!

Op 21 Februari neemt Aad Verduijn van Westland Horti Tours ons mee op bezoek in de kas bij kwekerij Leen Middelburg Chrysanten in  Maasdijk.

Leen Middelburg Chrysanten is een echt familiebedrijf. Leen Middelburg nam in 1972 het bedrijf van zijn vader over en hij droeg het later weer over aan zijn zoons en neef. Inmiddels zijn ook zijn kleinzonen werkzaam binnen het bedrijf.

Het bedrijf is wel 11 hectare groot en voorzien van de meest moderne technieken zoals hybride belichting. Ze kweken zo’n 35 miljoen snijbloemen per jaar. Wij krijgen een kijkje in hoe dit proces werkt. Van stekjes tot prachtige chrysanten.

Lijkt dit je ook interessant? Geef je dan hier op

Details

Date:
februari 21
Time:
13:30 - 15:00
Kwekerij Middelburg Oranjepolderweg 24
Maasdijk, 2676 CL
+ Google Maps

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.