Laden Evenementen

« All Evenementen

mrt 19, 2024

MKB Masterclass over Beeldherkenning, ChatGPT & GenAI

19 maart
08:30 - 10:00
WHC Europa 1
Naaldwijk, Zuid Holland 2672 ZX
Description

MKB Masterclass over Beeldherkenning, ChatGPT & GenAI

MKB Westland en de Denktank Digitalisering nodigen de leden van MKB Westland uit voor de eerste MKB Masterclass. Thema van deze masterclass is Beeldherkenning, ChatGPT & GenAI.

Drie thema’s waar we veel over horen, maar hoe zit het nou precies? En belangrijker nog, wat kan je er als ondernemer mee binnen je bedrijf? Welke kansen zijn er? En zijn er ook bedreigingen waar je rekening mee moet houden?

De Masterclass zal gehouden worden door Linda Terlouw & Renée van Holsteijn.

Linda Terlouw is directeur bij ICRIS B.V en heeft een enorme fascinatie voor kunstmatige intelligentie. Linda richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde AI-systemen, zoals beeldherkenning en generatieve AI, met als doel het MKB te versterken met innovatieve technologieën en hen te inspireren om mee te gaan in een steeds digitaler wordende wereld.

Renée van Holsteijn, is een bekende AI-spreker. En zoals ze zelf zegt ‘Ik praat je vrolijk bij over AI. Of het nu gaat over Machine Learning, ChatGPT, Midjourney of andere ontwikkelingen: mijn talks en creatieve sessies zijn altijd energiek, begrijpelijk, optimistisch en vol praktische voorbeelden.’

Programma:

8:30 Inloop met ontbijt
9:00 Opening bijeenkomst
9:05 Masterclass Linda en Renée
9:50 Sluiting & ruimte voor vragen
10:00 Einde programma

Details

Date:
19 maart
Time:
08:30/10:00
WHC Europa 1
Naaldwijk, Zuid Holland 2672 ZX

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.