Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Energiek Ontbijt met Erben Wennemars

september 18 @ 07:00 - 09:00

Westland Infra Nieuweweg 1
Poeldijk, 2685 AP Nederland
Omschrijving
Heeft u zin in een energiek begin van de dag? Kom dan naar het Energiek Ontbijt op woensdag 18 september a.s. De hoofdsponsor van dit event: “Westland Infra Netbeheer” ontvangt u graag. Vanaf 07.00 uur bent u van harte welkom om van het heerlijke ontbijtbuffet te genieten.
Na een gevarieerd ontbijt, waarbij er natuurlijk flink genetwerkt wordt, geeft niemand minder dan Erben Wennemars een interessante lezing.
Erben Wennemars over vallen en opstaan.
Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Erben wordt in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij adviseur op het gebied van sportmarketing, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.
Na de lezing staat de koffie klaar en is er tijd om te netwerken en na te praten. Een energiek begin van de dag, mis dit niet!
Algemene gegevens Energiek Ontbijt
Datum  : woensdag 18 september 2019
Tijdstip  : van 07.00 uur tot 09.00 uur
Locatie : Westland Infra Netbeheer (Nieuweweg 1, 2685 AP Poeldijk)
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van MKB Westland

Informatie

Datum:
september 18
Time:
07:00 - 09:00
Westland Infra Nieuweweg 1
Poeldijk, 2685 AP Nederland
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement