Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Ondernemer 2021

november 19 @ 08:00 - 17:00

Omschrijving

Dag van de Ondernemer waarom en hoe?

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.
In 2021 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november! 

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

Samen maken we deze dag groot

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, Europarlementariërs, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 19 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

MKB Westland

Traditiegetrouw bezoeken wij met het college van B&W van Gemeente Westland een aantal ondernemers in Westland. Daarnaast zetten wij op diverse manieren de ondernemer in de regio in het zonnetje. Wil jij ook een ondernemer in het zonnetje zetten? Dat kan hier.

Informatie

Datum:
november 19
Time:
08:00 - 17:00