Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Canon Regio Netwerkborrel met Mario van der Ende

16 mei 2022 @ 17:00 - 19:00

ADO Lounge Haags Kwartier 55
Den Haag, Zuid-Holland 2491 BM Nederland
Contact us
Description

Canon Business Center Den Haag nodigt de leden van MKB Westland harte uit om op maandag 16 mei bij de netwerkborrel met spreker Mario van der Ende te netwerken met ondernemers uit de regio (ADO Business Club, Business Netwerk Haaglanden, LEVEN! Magazine, MKB Westland en Netwerk Zoetermeer). 

Programma 16 mei
17:00 ontvangst met koffie
18:00 ‘Colour your performance’ met Mario van der Ende
18:45 netwerkborrel
20:00 einde programma
Locatie: ADO Club Lounge (Haags Kwartier 55 in Den Haag)

Bezoek de netwerkborrel

In samenwerking met de ADO Business Club, Business Netwerk Haaglanden, LEVEN! Magazine,
MKB Westland en Netwerk Zoetermeer organiseert Canon Business Center vanaf 17.00 uur in de ADO Club Lounge een gezellige netwerkborrel, waarin volop de gelegenheid is om collega-ondernemers en andere relaties te ontmoeten.

Special guest: Mario van der Ende

Mario van der Ende heeft als internationaal FIFA-scheidsrechter honderden voetbalwedstrijden gefloten. Om 18.00 uur zal Dennis Mulder, manager van Canon Business Center Den Haag, Mario aan de tand voelen over hoe hij het thema ‘Colour your performance’ in zijn mooie carrière heeft toegepast.
Laat je verrassen door Mario’s onverwachte anekdotes en scherpe inzichten, en doe je voordeel met zijn bruikbare tips.

Bezoek de mobiele showroom

Canon Business Center staat met een grote truck voor de ingang van het voetbalstadion van ADO Den Haag, aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. In nauwe samenwerking met Canon Benelux ontvangen ze je in deze ultramoderne, mobiele showroom die is voorzien van diverse high-tech oplossingen om efficiënt te kunnen (samen)werken – zowel op kantoor, thuis als onderweg. Hier kan de gehele dag tussen 09.30 tot 17.00 uur een bezoek gebracht worden. Ook tijdens de netwerkborrel kan er een bezoek aan de truck gebracht worden. Wil je voor 17.00 uur een bezoek brengen aan de truck schrijf je dan hier in. 

Benut de kracht van hybride werken
In deze snel veranderende tijden blijft Canon Business Center uiteraard volop inzetten op het optimaliseren van de hybride werkomgeving. Want de toekomst van een succesvolle organisatie ligt voor een belangrijk deel in méér mobiliteit en flexibiliteit voor het gehele team. Deze mobiele showroom is dan ook compleet uitgerust met de nieuwste Canon-technologieën die zowel papieren als digitale document-stromen ondersteunen.

Geef kleur aan je succes
Uiteraard starten ze met koffie of thee en iets lekkers, waarna ze je graag volop inspireren met hun visie op hybride werken, desgewenst ondersteund met een productdemonstratie, zodat je nóg meer kleur kunt geven aan je succes. Natuurlijk bieden ze je ook een unieke, persoonlijke rondleiding aan door het stadion van ADO Den Haag, met een kijkje achter de schermen.

Details

Date:
16 mei 2022
Time:
17:00 - 19:00

Venue

ADO Lounge Haags Kwartier 55
Den Haag, Zuid-Holland 2491 BM Nederland
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement