Enjoy Granola: Een compleet, lekker én gezond bakkerijassortiment voor de zakelijke markt

Ondernemen is soms gewoon oppakken wat zich aandient. Dat hebben Mèlanie de Wilde en Tim Boers uitstekend begrepen. Want wat in 2019 begon als de afstudeeropdracht van Mèlanie, heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot een in meerdere opzichten kerngezonde onderneming: Enjoy Granola.

De ovenheerlijke producten worden sinds een paar maanden gebakken in een nieuwe bakkerij op Honderdland in Maasdijk. Tim: “Onze grotere locatie was een noodzakelijke stap, aangezien we in onze privéomgeving (Mèlanie en Tim zijn partners) tegen grenzen aanliepen die groei in de weg stonden. Nu kunnen we onze groei weer voortzetten. De toenemende vraag bij zowel de zakelijke als particuliere markt toont aan dat onze producten goed in de smaak vallen. Dat is een positieve indicator voor ons bedrijf.”

Het Enjoy concept 

Het concept is als het gaat om de zakelijke markt eigenlijk heel eenvoudig: ondernemers en hun medewerkers laten genieten van gezonde producten, die ook nog eens onwijs lekker zijn. Van op maat gemaakte pakketten en heerlijke (relatie)geschenken tot aan het koekje bij de koffie tijdens een vergadering. Mèlanie: “Onze missie is om mensen te laten genieten van ons volledige assortiment bakkerijproducten, ook nog eens op een gezonde manier. Om dit te realiseren, bieden we verschillende opties. Of het nu gaat om een speciaal evenement, zoals de opening van een nieuwe locatie, een vitaliteitsdag of een jubileumfeest, wij gaan graag voor jullie aan de bak!”

Personaliseren

Mèlanie benadrukt: “Dagelijks verlaten de meest smaakvolle producten warm onze ovens en worden ze met zorg ingepakt, omdat aandacht alles nog net iets lekkerder maakt.” Wat Enjoy daarbij bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor bedrijven om producten en pakketten volledig te personaliseren in lijn met hun eigen huisstijl. Tim vertelt hierover: “We bekijken altijd zorgvuldig wat het beste bij het bedrijf past en proberen op een creatieve en meedenkende manier aan te sluiten op die wensen. Voorbeelden? Denk aan een relatiegeschenk in de vorm van een huisje voor een makelaarsbedrijf, een luxe box met een sleeve die helemaal in de huisstijl past, of wellicht een kerstgroet met logo gegraveerd op een serveerplank. You name it, we make it. Zo maken we vrijwel elk product en geschenk uniek.”

Nieuwsgierig naar de opties, zoals bijvoorbeeld een origineel kerstpakket? Neem gerust een kijkje op onze zakelijke pagina op de website.

enjoygranola.com