Directeur Aart den Haan trots op vernieuwde WOS: Mogelijkheden voor MKB-ondernemers zijn legio

De verf is amper droog, de geur van nieuwe meubels verspreidt zich nog door het pand.  De WOS heeft een grondige verbouwing achter de rug, met als absolute eyecatcher de vernieuwde en multifunctionele opnameruimte Studio5.
Dat laatste geeft de lokale omroep van Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland meteen flink meer commerciële mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor Westlandse MKB-ondernemers.

Al 12,5 jaar zwaait Aart den Haan de scepter bij de WOS, de omroep die werd opgericht in 1981 en sinds 1983 via radio, en later ook tv en online, een onmisbare communicatieschakel in de Westlandse samenleving werd. Informeren én amuseren: dat is wat de tientallen betaalde en vrijwillige medewerkers van de WOS willen en doen. Bijna 40 jaar al is de omroep tevens de bakermat van jeugdig journalistiek talent, dat regelmatig de overstap naar de regionale en landelijke media maakt. 

Communicatie

Wat veel minder mensen weten, is dat de WOS ook veel bedrijven faciliteert in hun beeldcommunicatie. ‘Dat deden we al’, zegt Den Haan, gezeten aan de imposante tafel waaraan sinds 1 november de wekelijkse talkshow “Aan Tafel” wordt opgenomen, ‘maar met de vernieuwde tv-studio zijn de mogelijkheden enorm toegenomen. De studio is verbouwd, uitgebreid en gemoderniseerd. Door slim en flexibel in te delen zijn de beeldmogelijkheden voor MKB-ondernemers enorm toegenomen en inmiddels legio.’

Webinars en conferenties

Zo kunnen bedrijven – en uiteraard ook niet-commerciële organisaties – bij de WOS terecht voor webinars, presentaties, talkshows, docusoaps, trainingen, conferenties, livestreams et cetera. ‘Wie een beetje out-of-the-box kan denken, realiseert zich al snel wat de WOS voor al die Westlandse bedrijven kan betekenen. We filmen, regisseren, monteren én zenden eventueel uit’, is Den Haan enthousiast over de uitgebreide pr-mogelijkheden die zijn team aanbiedt.

Content én bereik

Naast de professioneel in te huren faciliteiten in de vernieuwde opnamestudio, biedt WOS natuurlijk ook volop pr-kansen via commercials en advertenties op tv, radio en internet.
Den Haan: ‘We hebben – op print na – alles uit de communicatiemix in huis, zodat we voor ondernemers of gemeentelijke overheden vrijwel complete marketing- of communicatiecampagnes kunnen verzorgen.
Belangrijk daarbij is: we maken niet alleen content, maar hebben ook het bereik om die boodschap bij een groot publiek via onze eigen kanalen, waaronder niet te vergeten de sociale media, onder de aandacht te brengen. Eigenlijk kan je spreken van een soort mediahuis, zo breed inzetbaar zijn we inmiddels. Ontdek het als MKB-ondernemer ook. We denken graag met je mee als je iets wilt organiseren of een product of dienst bij een breed publiek voor het voetlicht wilt brengen.’

0174 420 893

wos.nl