DGA congres 18 mei 2021

Met veel plezier nodigen we u uit voor het eerste landelijke DGA-congres op 18 mei 2021 van VNO-NCW en MKB-Nederland. Een middag waarin directeuren-grootaandeelhouders en familiebedrijven centraal staan. Het congres duurt van 16.00 – 17.30 uur.

Tijdens deze DGA-dag gaan wij, voorzitters Ingrid Thijssen en Jacco Vonhof, in gesprek met toonaangevende ondernemers zoals Cees van der Meij van Royal Lemkes en Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma over bredere welvaart. Ook hopen we (demissionaire) bewindslieden te verwelkomen.

Familiebedrijven en DGA’s zijn van groot belang voor ons land met ruim 400 miljard euro omzet per jaar en bijna 2,5 miljoen werknemersbanen. Ze typeren zich daarnaast ook als sterk sociaal betrokken en aanwezig in de lokale samenleving. Belangrijke kenmerken als we praten over de maatschappelijke opgaven die ons te wachten staan: herstel van de crisis en een inclusieve en duurzame samenleving. In onze Agenda NL 2030 Ondernemen voor brede welvaart en de bijbehorende Ondernemersagenda voor herstel en groei hebben we onze uitgangspunten geformuleerd. Waarbij we niet alleen naar de overheid kijken, maar vooral ook naar waar ondernemers zelf verantwoordelijkheid voor willen en kunnen nemen. Hierover gaan we graag in discussie met u.

Vanwege de coronamaatregelen zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.

Aanmelden kan via deze link. (Kies bij de vraag: lid van? Voor MKB-Nederland, via een lidmaatschap van ons kunt u deelnemen aan dit webinar.)