CO2 rapportageplicht, Mobiliteitsscan & testperiode E-Bikes

Werkgevers met meer dan 100 werknemers moeten vanaf 1 juli gaan rapporteren over het aantal kilometers en de CO2 uitstoot tijdens woon-werkverkeer en zakelijke reizen. De scan van Mobility Analyst kan de rapportage voor het woon-werkdeel van de WPM aanleveren. Meer uitleg over de WPM via deze toolbox:
https://www.zuidhollandbereikbaar.nl/media/pages/werkgevers/toolboxen/co2-reductie-mobiliteit/a2974c020f-1708957264/zhb-alles-over-co2-werkgebonden-personenmobiliteit.pdf

Door middel van de scan van Mobility Analyst kunnen werkgevers de alternatieven voor duurzamer vervoer in kaart brengen. Vanuit Zuid-Holland Bereikbaar wordt gratis het gehele traject ondersteund, van verkenning tot advies. Dit is meestal interessant voor werkgevers vanaf 50-75 FTE. Meer informatie staat in de link:
https://www.zuidhollandbereikbaar.nl/werkgevers/tools/mobiliteitsscan

Werkgevers die personeel willen laten kennismaken met de voordelen van E-bikes kunnen zich aanmelden om gratis een aantal weken een E-bike te gebruiken. Voor de werkgevers is deze link met meer informatie en toolbox interessant:
https://www.zuidhollandbereikbaar.nl/werkgevers/toolboxen/zakelijk-fietsen