Canon Business Center Den Haag en MKB Westland kondigen strategisch partnerschap aan

Canon Business Center Den Haag en MKB Westland zijn verheugd om hun strategische samenwerking, in de vorm van het eerste CO-partnerschap bij MKB Westland, aan te kondigen voor een periode van drie jaar. Dankzij dit partnerschap bundelen beide organisaties hun krachten zodat zij waarde kunnen toevoegen aan ondernemend Westland.

Beide partijen vinden elkaar vanuit de kernwaarden van CBC Den Haag: beleven, verbinden, voorspelbaar en anders ondernemen; zodoende zullen de leden van MKB Westland nóg intensiever kennismaken met CBC Den Haag. Chris Noordermeer, aanspreekpunt voor Westlandse ondernemers, deelt enthousiast: “Graag willen wij de leden van MKB Westland volop inspireren en ondersteunen op het gebied van verduurzaming. In de documentmarkt zijn er nog veel kansen voor ondernemers om juist op dit vlak hun bedrijf te verduurzamen; wij geven ze daar dagelijks passend advies over. Binnenkort brengen wij een unieke, duurzame papiersoort op de Nederlandse markt. We delen dit natuurlijk ook graag met de leden van MKB Westland.”

“Wij zijn al jarenlang lid van MKB Westland en hebben dan ook diverse mooie opdrachtgevers in deze innovatieve regio. Onlangs hebben wij ook deelgenomen aan een duurzaamheidsevent in het WHC”, aldus sales manager Dennis Mulder.

Voorzitter Shirley Schelkers van MKB Westland is zeer enthousiast over het eerste CO-partnerschap van MKB Westland. “Met dit CO-partnerschap zien wij extra kansen, waardoor wij Canon Business Center Den Haag nog meer kunnen bieden in ons netwerk. We kijken dan ook uit naar het eerste event dat wij samen met Canon gaan organiseren. Ik kan alvast verklappen dat we voor het eerst op de sportieve toer gaan met onze leden. Nieuwe partners bieden immers nieuwe kansen tot nieuwe netwerkevenementen, en zo ontstaan voor beide partijen diverse mogelijkheden om hun netwerk te versterken.”