BICT Groep wint de 17e editie van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023

BICT Groep, gevestigd in Naaldwijk, heeft de felbegeerde MKB Westport NotarissenOndernemersprijs 2023 gewonnen. Dit prestigieuze moment vond plaats tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland, gehouden in de historische Oude Kerk in Naaldwijk op donderdagavond 23 november. De prijsuitreiking, geleid door juryvoorzitter Lars Boellaard en MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers, werd het hoogtepunt van de avond na een spannende competitie.

De bijzonderheid van het moment werd benadrukt door het feit dat dit de 17e en laatste keer was dat juryvoorzitter Lars Boellaard de eer had om deze prijs uit te reiken. Naast de Ondernemersprijs ontving BICT Groep ook de themaprijs voor ‘Uitzonderlijke maatschappelijke betrokkenheid’. Juryvoorzitter Boellaard deelde zijn enthousiasme over de prestaties van BICT Groep in het juryrapport: “De jury is buitengewoon onder de indruk van de visie en het bedrijfsmodel van BICT Groep.

Naast de uitreiking van de hoofdprijs aan BICT Groep werden er ook themaprijzen uitgereikt aan andere ondernemers die opmerkelijke prestaties hebben geleverd. Eetcafé De Witte uit ‘s-Gravenzande ontving de themaprijs voor ‘Leidend in aantrekkelijk en betrokken personeelsbeleid’ vanwege hun gezonde expansie en bijzondere talent om personeel aan zich te binden. Wubben.Chan architecten uit Naaldwijk werd bekroond met de themaprijs voor ‘Meest vooruitstrevend en innovatief in de branche’ vanwege hun baanbrekende innovatie, IBuild, die Westland trots maakt.