Bedankt voor jullie vertrouwen en betrokkenheid

Met het einde van het jaar in zicht, kijken we graag terug op een bijzonder en ondernemend jaar. Het afgelopen jaar was gevuld met inspirerende ontmoetingen, boeiende bedrijfsbezoeken, en waardevolle ledenlunches en (kennis)events. We zijn dankbaar voor de betrokkenheid en enthousiasme van onze leden en partners, die ons hebben geholpen om samen te groeien en te bloeien.

Terwijl we vooruitkijken naar het nieuwe jaar, willen we jullie laten weten dat we in 2024 weer met volle energie voor jullie klaar staan. Om het jaar in stijl te beginnen, nodigen we jullie van harte uit voor ons eerste grote evenement op 6 februari in Den Haag, in samenwerking met MKB Den Haag en MKB Leidschendam Voorburg. We zijn vereerd dat Jacco Vonhof, burgemeesters Van Zanen en Arends aanwezig zullen zijn, onder leiding van Arne Weverling. Dit belooft een inspirerende en boeiende bijeenkomst te worden. De uitnodiging volgt binnenkort!

Bovendien verwelkomen we in het nieuwe jaar twee nieuwe kandidaatsbestuursleden, die zich zullen inzetten voor onze gezamenlijke doelen en visie. We kijken uit naar hun frisse perspectieven en toewijding.

Namens het bestuur en het gehele team van MKB Office willen we jullie van harte bedanken voor jullie vertrouwen en betrokkenheid in het afgelopen jaar. We wensen jullie en jullie dierbaren hele fijne en warme Kerstdagen, en een gezond, positief en succesvol 2024. Samen zullen we blijven groeien en bijdragen aan het welzijn van onze bruisende gemeenschap.

Shirley Schelkers
Voorzitter MKB Westland