Argos Packaging winnaar MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2022

Argos Packaging uit Honselersdijk is de winnaar van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2022. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de Oude Kerk in Naaldwijk. Juryvoorzitter Lars Boellaard en MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers reikte hier na een spannende finale de felbegeerde beker uit. Het was extra bijzonder om de prijs weer feestelijk op de vertrouwde locatie uit te reiken. Naast de Ondernemersprijs kreeg Argos Packaging ook de themaprijs voor ‘meest innovatief in de branche’.

Juryvoorzitter Boellaard geeft een korte toelichting op het juryrapport: “De jury is erg onder de indruk van de innovatiekracht van Argos. Er zijn in de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt; qua professionaliteit, omzet, aantal medewerkers, aantal locaties en qua benadering van diverse branches. In alles straalt Argos uit dat men het ‘samen doet’, de organisatie is  doordrenkt van de teamgeest. In een werkveld met relatief veel concurrentie heeft Argos een mooi marktaandeel weten te realiseren. Dat gebeurt elke dag door kansen te zien in nieuwe materialen, producten en toepassingen.”

Verder werden er themaprijzen uitgereikt aan VS Cycling uit ‘s-Gravenzande een wielerspeciaalzaak die zijn weerga in de regio en misschien zelfs in Nederland niet kent. Zij wonnen de themaprijs ‘meest onderscheidend in de branche’. Kemeling Kunststoffen uit Naaldwijk won de themaprijs ‘Meest sociaal betrokken werkgever’. Zij zijn een werkgever die niet alleen haar personeel voorop stelt, maar ook sociaal maatschappelijk de jury wist te verbazen.

“De genomineerde bedrijven hebben volop in de spotlights gestaan en het visitekaartje voor ondernemend Westland afgegeven. Ook dit jaar was het weer moeilijk een winnaar te kiezen, want ondernemen zit de Westlanders in het bloed. Een prijs als deze kan dan ook niet ontbreken in deze regio. Daarnaast is dit hét netwerk evenement van het jaar. We kijken met onze leden terug op een geslaagde bijeenkomst” zegt Shirley Schelkers tenslotte.

Argos Packaging winnaar MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2022Argos Packaging & Protection uit Honselersdijk is…

Geplaatst door MKB Westland op Maandag 28 november 2022