Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 11, 2019

Lenteborrel maandag 11 maart a.s.

11 maart 2019
19:30 - 22:30
De Kiem Koningin Julianaweg 91
's-Gravenzande, Zuid Holland 2691 GC Nederland
Description

*De inschrijving is gesloten. Wilt u nog aanwezig zijn mail dan naar rianne@spontaan.nu.*

 

MKB Westland nodigt u van harte uit voor de eerste editie van de Lenteborrel op maandag 11 maart a.s. De Lenteborrel vervangt de bekende Snertbijeenkomst van afgelopen jaren. De Lenteborrel vindt plaats in De Kiem in ’s-Gravenzande.

Geen Tjakka wel power
De spreker van deze avond is niemand minder dan Remco Claassen. Remco is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’. Remco omschrijft zichzelf als een humorvolle, ietwat botte kenniskliko. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen. De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn Leiderschap en Effectiviteit. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen.

Het belooft een energieke avond te worden. Na afloop is er, zoals u van ons gewend bent, gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, na te praten in een informele sfeer.

Wij zien u graag op maandag 11 maart a.s. tijdens de MKB Westland Lenteborrel.

Algemene gegevens MKB Westland Lenteborrel
Maandag 11 maart

19:30 uur: Inloop
20:00 uur: Opening door Henk Salome
20:05 uur: Remco Claassen
21:30 uur: Afsluiting en start borrel
22:30 uur: Einde bijeenkomst

Locatie:
De Kiem
Koningin Julianaweg 91
2691 GC ‘s-Gravenzande

Details

Date:
11 maart 2019
Time:
19:30/22:30
De Kiem Koningin Julianaweg 91
's-Gravenzande, Zuid Holland 2691 GC Nederland